Καλωσορίσατε

Για τους λάτρεις της φύσης, σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον, δημιουργήσαμε έναν όμορφο χώρο, αντάξιο των απαιτήσεών σας. Με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη και την απόλυτη αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας το “Μαλάθυρος Βίλες”, παρέχει στον φιλοξενούμενο όλες τις ανέσεις που αυτός χρειάζεται.

Η έμφαση που δόθηκε σε κάθε λεπτομέρεια, το μεράκι μας και η αγάπη μας για τη φύση οδήγησαν στη δημιουργία κατοικιών ιδιαίτερης αισθητικής. Οι κατοικίες διακρίνονται για την άνεση και την λιτή πολυτέλεια που προσφέρουν στον εκάστοτε επισκέπτη. Το συγκρότημα παρέχει στους φυσιολάτρες ποικίλες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία καθώς επίσης και την δυνατότητα περιήγησης στις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Malathiros villas from above

Οι Βίλες

«Το «Μαλάθυρος Βίλες», συγκρότημα ενοικιαζόμενων κατοικιών παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, βρίσκεται στο αρχοντοχώρι Μαλάθυρος στη Δυτική Κρήτη, στην Περιοχή της Κισσάμου, σε απόσταση 20 λεπτών από το Καστέλι και 45 λεπτών από την πόλη των Χανίων.

Read more
View from the balcony

Τοποθεσία

Η Μαλάθυρος είναι ένας παραδοσιακός οικισμός με μακραίωνη συνεχή ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στα παραδοσιακά της κτίσματα, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα, με μεγάλες και ποικιλόχρωμες λαγκαδιές, που διαμορφώνουν ένα φυσικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς και χαρίζουν στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές χαλάρωσης

Read more